Att höja & öka testosteron naturligt med kosttillskott

Att höja och öka testosteron i kroppen kan ha flera fördelar. Det är ett viktigt hormon för hälsa och prestanda som hjälper humör, libido och underhåll och utveckling av muskelmassa. Låga nivåer är förknippade med låg energi, styrka, dåligt humör, samt långsam återhämtning från träning, ökat kroppsfett och ökad risk för vissa cancerformer.

max
ratings

Hela 9 av 10 rekommenderar det populära kosttillskottet – prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Du missar väl inte erbjudandet?

Just nu till halva priset!

Endast 174kr för 6 veckors förbrukning

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrad muskelstyrka
 • Mer lust
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer om Maxulin – Bra studie om effekt

Att öka och höja testosteron naturligt med kosttillskott

Både kvinnor och män behöver testosteron, men killar behöver helt enkelt mer. Förnödenheter faller naturligt med åldern, även om detta är reversibelt, så om du är över 30 år är det viktigt att fokusera på att maximera dina nivåer.

Eftersom testosteron fungerar ömsesidigt beroende av de andra hormonerna i din kropp påverkas dess produktion, tillgänglighet och nivåer av kvaliteten och nivåerna av andra hormoner i kroppen. Att bara injicera testosteron eller ta receptbelagd medicin ensamt kommer att öka dina nivåer av testosteron, men kommer inte att göra det för de andra relaterade hormonerna och som sådan har det en god chans att slå dem ur hela systemet. Dessutom medför anabola stroider mm en rad otäcka biverkningar. Därför är det mer säkert att öka testosteron naturligt med kosttillskott som inte kräver recept.

öka testosteron

Så kan du höja och öka testosteron från testosteronbrist

Minska stress

Stress dödar testosteron. Om du bara tar med dig en del från det här stycket, så är det det. Ökad stress gör att binjurarna frigörs mer kortisol och kortisol är i grunden kryptonit för testosteron. Nedan följer en rad olika saker man enkelt kan prova för att höja sitt testosteron från exempelvis testosteronbrist.

Hantera din stress med bra sömnhygen och överväga att lägga till 5-10 minuter daglig meditation. Det här låter som nonsens, men med så många av dagens ledande artister som svär vid meditation för att minska sin stress, höja deras fokus och öka välbefinnandet skulle du vara dum att inte prova det. 

Kost och tillskott som Maxulin, Testo Ultra och testobooster

Ät inte för mycket protein. Ja, du läste det rätt. För mycket protein, särskilt animaliskt protein (kött, fisk, mejeriprodukter) ökar kortisolet vilket stansar testosteron. Ät mer grönt, eftersom detta har motsatt effekt. Vi vill även tipsa om ett tillskott som heter Maxulin vilket innehåller bland annat zink och magnesium och är framtaget för att öka testosteron naturligt i kroppen. Likt Maxulin finns även Testo Ultra pills men som inte går att köpa i Sverige. Du kan även läsa mer om så kallade testoboosters på denna sida.

Zink och magnesium är nyckeln till testosteronproduktion, medan antioxidanter stärker upp den inre skada som orsakas av hård stress – oavsett om det är fysisk ansträngning eller allmän livsstress. Bra fetter är också viktiga för att ge en riklig miljö för att testosteronproduktionen ska blomstra. Idealiska livsmedel för att täcka alla dessa baser är:

 • Granatäpple. En antioxidantpärla, äts bäst hel snarare än som juice.
 • Rå kakao. En av de bästa magnesiumkällorna som finns, effektiviteten ökar också i kombination med hård träning.
 • Kokos. Utmärkt mättat fett.
 • Jungfruolivolja. Ytterligare ett fantastiskt mättat fett.
 • Chia frön. Zink, bra fetter, utmärkt växtprotein och en mängd antioxidanter.
 • Pumpafrön. En av de bästa zink källorna, också laddad med bra fetter.
 • Reishi och cordyceps. Dessa två superkraftfulla svampar har så många atletiska prestanda och testosteronfördelar att de verkligen behöver en bok på egen hand. Kort sagt, båda suger upp stress och håller testosteron flödande kraftfullt och naturligt.

Prova Maxulin kosttillskott nu och få hela 50% i rabatt via oss!

Sol och D vitamin

D-vitamin är en annan fantastisk testosteronförstärkare och vi kan få det fritt och naturligt från solljus. Problem är dessa dagar med så mycket tid inomhus, och så mycket solskyddsmedel när vi äntligen får lite sol, D-vitaminbristen stiger snabbt. Lösningen? Massor av bra, naturlig exponering för dagsljus eller ett kosttillskott under de mörkare delarna av året.

Dra ned på sockret

Högt GI (glykemiskt index) sockersnacks och måltider orsakar insulinspikar som sänker testosteronnivåerna i blodet. I ett test såg män som dricker en sockerlösning testosteron i blodet reduceras med upp till 25% under ett par timmar efter att ha druckit. Vanlig sportnäring med sina bearbetade och höga GI-sockerarter och sötningsmedel ger samma socker- och insulinspikar, med samma skadliga resultat.

höja testosteron naturligt kosttillskott

Öka testosteron med träning för att höja dina resultat

Träning hjälper till att öka testosteron nivåerna men varje övning stöder inte testosteronförbättringen. Testosteron är ett hormon som hanterar muskeltillväxt, benmassa, spermaproduktion. Det kallas också könshormon hos män. Binjurarna producerar detta hormon. Låt oss ta reda på vad forskningen säger om testosteronnivån. Lyftande vikt främjar den höga produktionen av testosteronhormon hos män.

Motståndsträning hjälper till att öka produktionen av testosteronnivåer. Regelbunden träning i gamla tider hjälper dem att ha en sund kropp och själ. Människor som tränar i den dagliga rutinen har hög testosteronnivå. Människor som inte tränar har lägre testosteronnivå. Män med fetma fann att regelbunden träning gjorde mer för att öka testosteron. Ta del av erbjudandet om 50% rabatt när du provat kosttillskottet Maxulin – bara för män!

Bästa övningar för att höja testosteron

Inte varje övning stöder testosteronökning som sagt tidigare. Dessa är få som hjälper vår kropp att öka testosteron, dessa är främst:

 • Tyngdlyftning
 • Motståndsträning
 • HIIT (högintensiv intervallträning)
 • Konditionsträning

öka och höja testosteron naturligt med kosttillskott

Höja och öka testosteron naturligt med testosterontillskott

Här är några slutliga tips för att öka testosteron förutom att träna:

 • Ät en kost rik på protein, fett och kolhydrater.
 • Minska din stress, gå med i någon sportklubb, ha meditationsterapi.
 • Gå ut i solen eller ta vitamin D-tillskott.
 • Prova zink- och vitamin B-tillskott.
 • Få cirka 7 till 10 timmars sömn varje natt.
 • Ta naturliga kosttillskott örter, såsom ashwagandha, kåt get ogräs och ingefära.
 • Lägg till testosteronförstärkare i din rutin.

Vi rekommenderar Maxulin kosttillskott som kan hjälpa kroppen med sin egen naturliga produktion – prova föra halva priset här! En av de bästa lösningarna för att öka testosteronhormonet är att konsumera naturligt testosteron tillskott för män med växtbaserade testosteronförstärkare . Dessa är naturliga och verkligen effektiva för att öka testosteronnivån i din kropp. Varför oroa dig när naturliga kosttillskott kan hjälpa dig effektivt.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Höja testosteron
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Höja testosteron
Price
kr 174
Product Availability
Available in Stock