Testobooster – En boost för ditt testosteron

Testobooster, för en booster till ditt testosteron! – Med en testosteron booster kan du hjälpa kroppen att få mer av hormonet i kroppen. Detta är framför allt bra om du tränar och vill nå bättre resultat, men vad ska man leta efter och vilket tillskott är bäst? Här får du svaren!

max
ratings

Hela 9 av 10 rekommenderar det populära kosttillskottet – prova du med!

FÅ 50% RABATT HÄR

Du missar väl inte erbjudandet?

Just nu till halva priset!

Endast 174kr för 6 veckors förbrukning

 • Ny kraft och energi
 • Förbättrad muskelstyrka
 • Mer lust
 • Receptfritt
 • Löpande leveranser direkt hem
 • Ingen bindnings/uppsägningstid
 • 14 dagars returrätt

Läs mer om Maxulin – Bra studie om effekt

När män åldras börjar testosteronnivåerna minska. Vissa män känner inte till de negativa effekter som minskande testosteron kan ha på kroppen. Andra män inser inte helt att en minskande mängd testosteron orsakar de problem de står inför. Tack och lov, om du är en man som lider av låg sexlust, ökad fettfördelning och brist på muskler och / eller styrka, så finns det något som kan hjälpa till. Detta är tillskott som exempelvis en testosteron booster.

När kroppen börjar producera mindre testosteron runt 30 års ålder blir omvandlingen från testosteron till östrogen (en viktig omvandling i en mans kropp eftersom den inte producerar östrogen på egen hand) mindre och mindre. Om kroppen inte producerar tillräckligt med testosteron på egen hand, börjar hela kroppen reagera på bristen. Detta går att göra något åt!

testobooster

Vad är en testobooster?

Generellt finns det två huvudtyper av T-boosters:

 • Syntetisk
 • Naturlig

Syntetiska boosters, som anabola steroider, är osäkra och kan leda till farliga konsekvenser om de tas hänsynslöst. Å andra sidan är naturliga testförstärkande tillskott säkrare, varför en stor del av idrottare numera väljer det senare. Dessa har naturligt innehåll av vitaminer och mineraler med fokus att öka testosteronet i kroppen och säljs receptfritt.

Öka testosteron med en testobooster eller Maxulin

Du kanske har lagt märke till några extra kilon som lagts på din kropp utan någon verklig anledning till det, eller att din sexlust har tagit en värre vändning. Detta är tecken på att ditt testosteron kan vara lägre än rekommenderat.

Du kan åtgärda problemet genom att exempelvis ta en testobooster för män. Dessa kosttillskott är utformade för att öka och höja testosteron samt ge dig den bästa testuppgången som din kropp behöver. Vissa män har ifrågasatt om en testobooster fungerar eller inte, svaret är ja de funkar! Förutom testoboosters finns kosttillskott som är utformade för att öka testosteronet naturligt i kroppen genom att frigöra det bundna testosteronet. Ett av dessa tillskott är Maxulin som du kan läsa mer om här, samt om deras studier och få 50% i rabatt!

Fungerar dessa testosteron tillskott mot testosteronbrist?

Kort sagt, ja det gör de. Testobooster är som testosteron tillskott som idrottare (särskilt kroppsbyggare) använder för att öka deras prestationer på gymmet. Vanligtvis är dessa produkter gjorda av växter och andra naturliga ingredienser och är vanligtvis märkta säkra att använda – speciellt för evenemang som bodybuilding-tävlingar och liknande. När allt kommer omkring, att ha mer testosteron är alla killers dröm, eller hur? Prova Maxulin kosttillskott nu och få hela 50% i rabatt via oss!

Numera förstår fler och fler fördelarna med ett bra testosteron tillskott, så det är inte konstigt varför testosteronförstärkare och boosters har ökat i popularitet nyligen. Testosteronförstärkare såg sin uppgång till stjärnor eftersom anabola steroider (testosteronförstärkande föreningar) förklarades för farliga att användas av många studier inom området.

Slutsatsen – testosteron boosters och tillskott är de ultimata tillskotten för alla som vill bli magra medan de naturligt bygger muskler i processen! Dessa är även ett bra alternativ för den som har lågt testosteron eller testosteronbrist.

testosteron booster

Vilka är fördelarna med en testosteronförstärkare?

När det gäller att bygga och stödja muskelmassa är hälsosamma testosteronnivåer ett måste! Testosteron hjälper processerna för muskeluppbyggnad och fettförlust, vilket gör det till ett viktigt hormon för muskelmassautveckling. Inte bara kan testosteron hjälpa till med muskelvinster och fettförlust, men hälsosamma nivåer stöder libido, humör och neurala prestanda.

I fortsättningen har T-boosters också andra fördelar där de:

 1. Tjänar en viktig roll i att sänka nivåerna av dåligt kolesterol (LDL)
 2. Förbättra libido
 3. Lindra eventuell erektil dysfunktion
 4. Förbättra benens densitet
 5. Minska kortisolnivåerna
 6. Höj stämningen
 7. Öka motivationen och öka självförtroendet

För det första är dessa produkter utmärkta för alla som naturligt vill höja testosteronnivåerna. Jämfört med steroider tar en testobooster dig inte bort dina testosteronnivåer efter att du har klippt ut dem från din näringsplan. En plötslig, onaturlig minskning av testosteron kan ha alla möjliga otäcka konsekvenser, såsom minskad libido, mindre pung, mindre bröstmuskler och mer. För att uppleva en säker och stadig ökning av testosteronnivåerna – välj en naturlig testosteron booster som ger dig alla fördelarna med att bygga en bra kropp samtidigt som du håller dig frisk och full av energi. Ta del av erbjudandet om 50% rabatt när du provat kosttillskottet Maxulin – bara för män!

Är ZMA och Testofen samma som en testobooster?

Även om det inte är en ” testobooster ” har ZMA positiva effekter på testosteronet. Faktum är att forskning visar att ZMA kan hjälpa idrottare att upprätthålla högre testosteronnivåer under intensiva träningsperioder. Du kanske också vill överväga Tribulus Terrestris eller Fenugreek/Bockhornsklöver, ett naturligt växtextrakt som länge har använts för att förbättra libido och stödja testosteronnivåer. Du hittar också ZMA-kapslar och Tribulus Terrestris-kapslars innehåll i andra tillskott, bland annat så är Maxulins och Testo Ultra pills innehåll väldigt likt det som ZMA innehåller + Testofen.

gym och träning testo

Fler fördelar med testosteron boosters på gymmet!

Naturliga testosteron förstärkande kosttillskott har många fördelar, inklusive:

 • Naturlig ökning av testosteronnivåerna – endast med hjälp av naturliga ingredienser och kliniskt testade föreningar
 • Mer muskler, större storlek och bättre resultat – du kommer att uppleva framsteg i snabbare takt
 • Större fokus, förhöjt humör och förbättrad motivation – vilket innebär mer självförtroende och mer energi när du är på gymmet
 • Stora proteinsyntesförbättringar – av allt protein du äter går en större bit rakt mot att bygga muskler

Dessutom är män också utsatta för gränser i träningen – med en liten skillnad att de tar längre tid att nå den fysiska toppen som vi nämnde ovan. Detta händer för att män har högre hormonnivåer i genomsnitt tack vare genetik och miljontals år av mänsklig utveckling. Ändå varierar testosteronnivåerna bland män från en individ till en annan. Vissa män har mer, andra mindre, och det är här kosttillskott som testosteron boosters kommer in i spelet. Vi rekommenderar Maxulin kosttillskott som kan hjälpa kroppen med sin egen naturliga produktion – prova föra halva priset här!

testo boost gym

Ingredienser och innehåll

Innan du tar några testosteron förstärkande kosttillskott, se till att formeln innehåller kliniskt testade ingredienser som är märkta säkra för användning. Det sista du vill ha är att ta skumma formuleringar av låg kvalitet som kan göra dig mer skada än nytta. Generellt sett kommer alla testosteronförstärkare av hög kvalitet att innehålla några eller alla dessa ingredienser i en eller annan form:

D-ASPARAGINSYRA (DAA)

Denna förening är en aminosyra som reglerar testosteronsyntes och kan fungera som en stimulant när den tas i tilläggsform. DAA används av idrottare över hela världen för att öka sina nivåer, stödja sportprestanda och öka vinsterna. Dessutom har D-asparaginsyra också visat lovande resultat för behandling av infertilitet hos män.

När den kommer in i kroppen interagerar denna förening med kemikalierna i hjärnan för att stimulera frisättningen av det luteiniserande hormonet. Det luteiniserande hormonet spelar en viktig roll i både testosteron- och tillväxthormonproduktion – två kemiska processer som i slutändan leder till signifikant ökning av testosteronsyntes.

VITAMIN D3

Intressant nog är D3-vitamin både ett vitamin och ett hormon samtidigt – lutar mer på hormonsidan. D3 produceras mestadels när kroppen utsätts för solen – vilket leder till en  kraftig ökning av testproduktionen. Vad som länkar dessa två föreningar är det luteiniserande hormonet som gör sitt jobb. Och om det inte räckte, finns det en enorm hög med bevis som utarbetar hur D3-vitamin ökar testosteronnivåerna hos män.

MAGNESIUM

Bland män gränsar cirka 60% av testosteron med SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) – ett hormon som tar bort de anabola egenskaper och lämnar kroppen med mindre mängder testosteron. Tillskott med magnesium minskar signifikant SHBG-nivåer – vilket leder till större mängder fritt testosteron som släpps ut i kroppen. För idrottare betyder det mer kraft, energi och uthållighet för att helt enkelt slå ut ditt träningspass direkt.

ZINK

Zink är ett måste för alla testosteronförstärkare som tar sig på allvar på marknaden. En studie om zinkeffekter på brottare under träning fann en positiv korrelation mellan zinktillskott och en ökning av nivåerna. En grupp brottare fick en identisk zinkdos, medan deltagarna i en andra grupp tog placebopiller. Slutsatsen visade att placebogruppen hade en signifikant nedgång i testnivåer i motsats till gruppen brottare som tog zink. Utöver detta kan komplettering med zink också öka antalet fria testosteron och minska varje kroppsbyggares ärkeförmåga – SHGB-nivåer.

Undvik dessa tillskott!

Förr när testosteronförstärkare fortfarande ansågs vara en nyhet, ingredienserna som dessa formuleringar använde testades inte kliniskt och ansågs inte vara säkra att använda. De flesta testobooster var sedan tillverkade av ingredienser som personligen plockades av obevisade forskare och grupper som bara ville tjäna pengar snabbt. Därför var bevisen knappa när det gällde dessa ingrediensers styrka och deras effektivitet för att säkert höja testosteronnivåerna hos både kvinnor och män.Problemen slutar dock inte här, eftersom vissa företag fortfarande använder dessa obevisade ingredienser i sina blandningar, vilket leder till falska påståenden och dubbelkorsning av ärliga konsumenter.

testo

Därför bör du prova en testo boost

MUSKELVINSTER

Individer som väljer testobooster ihop med ett ordentligt träningsprogram – kan få muskler snabbare. När du förstärkt den här processen förbättras återhämtningsgraden också. Alla dessa effekter leder i slutändan till intensiva träningspass under längre perioder.

ÖKAD EXPLOSIVITET PÅ GYMMET

Höga testosteron nivåer i blodomloppet korrelerar direkt med ökad explosivitet och energi. Den förstnämnda är en stark motivator för att nådelöst träna för att uppnå optimala resultat på kortast möjliga tid. Högre explosivitet under träningen, tack vare komplettering med testosteronförstärkare, leder till snabbare framsteg bland nybörjare och pro-idrottare.

FÖRBÄTTRAD REPRODUKTIONSSYSTEMETS HÄLSA

Som vi nämnde ovan har testosteron en primär funktion som leder till att man utvecklar sekundära sexuella egenskaper hos män. Faktum är att hälsosamma hormon nivåer visas bra för impotens också. Män som drabbas av fertilitetsproblem kan ha stor nytta av att öka testosteronnivåerna i kroppen. Dessutom minskar åldringsprocessen utsöndringen av testosteron från binjurarna och testiklarna bland den manliga befolkningen. Lyckligtvis kan denna process vändas tack vare en aktiv livsstil, korrekt diet och komplettering med högkvalitativa testosteronförstärkare.

Är det säkert att ta dessa tillskott?

Jämfört med anabola steroider intag eller injektion – är testosteron boosters är i allmänhet säkra. För att förhindra eventuella negativa biverkningar som kan uppstå, se till att sätta ditt testoförstärkande program i vänteläge efter att du har avslutat din föredragna testosteronbooster produkt. Denna övning både slappnar av och rengör kroppen för att få ytterligare styrka för framtida tillskott efter eget val.

Obs: se till att du läser din önskade testosteronförstärkare och följ de skriftliga instruktionerna på ett tydligt sätt. Fråga alltid din läkare om du är klar att ta något tillskott, inklusive testosteronförstärkare också. Ta del av erbjudandet om 50% rabatt när du provat kosttillskottet Maxulin – bara för män!

Sammanfattning om testobooster

Oavsett vilken testobooster du föredrar, se till att du konsulterar med en läkare eller dietist i förväg för att bygga ett kompletteringsprogram som passar bäst för dina behov. Se även till att endast köpa lagliga och receptfria tillskott med naturligt innehåll.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Testobooster
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Testobooster
Price
kr 174
Product Availability
Available in Stock