Testofen & dess effekt utan bluff

Naturliga testosteronförstärkare som testofen har funnits länge. Långt tillbaka på 1990-talet tillskott företag hävdade att alla typer av exotiska örter ökade testosteron men vetenskaplig testning krossade dessa teorier. Sedan komprohormoner, men de hade samma biverkningar av steroider men utan de dramatiska resultaten. Då blev det lite mer allvarligt. Vissa tilläggsföretag (men inte många) hade faktiskt forskare som undersökte resultaten av örtextrakt för att se vilka som var effektiva och vilka som inte var och idag kände vi till effektiva ingredienser.

testofen

Det finns produkter som fungerar – vissa bättre än andra. Men marknaden är fortfarande sårbar för marknadsföring över produktivitet. Ibland fångar ett objekt på sig, vare sig det är smart reklam eller ett stort tryck på sociala medier. De kanske inte är bättre än dussintals andra produkter, men så fungerar popularitet. Men som idrottare vill du ha det bästa –  inte   bara det mest populära.

Vad är testofen?

Ett resultat av denna vurm av viralinspirerad reklam är en produkt som verkligen har tagit fart. Det heter TESTOFEN och är en av de mest sålda testosteronförstärkarna på marknaden bland män över 40 år. Men hur bra är det egentligen? Är effekterna bara placebo? Är resultaten noll, men människor tar det som en handling av hopp och desperation? Eller är försäljningen hög eftersom attraktionen är så tilltalande och utbredd och män är desperata efter någon fördel de kan få? Kanske slutar de köpa det efter några inköp när de förstår att det inte gör någonting och företaget räknar bara med nyförsäljning från nya kunder tills alla får tag på, försäljningstank och företaget viks?

Sättet att berätta om en produkt är bra är att följa med en som återköps under månader och år. Och från ett ansedd företag. Sådana produkter finns.

Ingredienser i tillskott

Detta är ingen åsikt, spekulation eller en partisk recension. Låt oss vara objektiva och titta på det som betyder –  ingredienser! 

Testofen får sitt namn från dess huvudingrediens –   Fenuside sapiens, även känd som “testofen.”) Det är från örten fenugreek. Det är en ört i många testosterontillskott och det är ett perfekt exempel på hur så många företag gör så lite forskning. De kopierar bara varandra. Beviset för att Fenugreek höjer testosteron är knappt. Även om det ger fördelen av tvivel, kan det ge en liten ökning en kort stund – knappt nog för att göra en märkbar skillnad.

Men det finns en fångst. Bockhornsklöver har använts i kinesisk medicin och i örtbehandling i årtionden som … vänta på det … ett hjälpmedel för ammande mödrar att producera mer bröstmjölk. Och gissa vad … i det avseendet fungerar det. Bockhornsklöver har vetenskapligt visat sig öka bröstmjölken. Det gör det genom att öka prolaktin. Prolactin är som Kryptonite för kroppsbyggare!   Det är naturens sätt att försäkra mammor att amma sina barn genom att sänka libido och inducera amning. Till kroppsbyggaren som betyder sänkt sexlust och potentiella svullna bröstvårtor. Det är det Sista du borde ta !!! Det visar hur oklart några av dessa tilläggsföretag är.

Bockhornsklöver och fenugreek

Även om bockhornsklövers effekt på anabola och androgena hormoner är obevisad, är dess effekt på prolaktinsekretion, blodsockernivåer och insulin väl etablerad på grund av föreningar som kallas galaktagoger. Eftersom det är ett fytoöstrogen ger det också andra ”feminiserande” effekter, såsom uppblåsthet i buken och övergripande vattenretention.

Så även om det kan vara utan tvekan vilka produkter som är bättre än andra, men en sak du INTE vill ta är Bockhornsklöver! När det gäller vad som fungerar bäst, är svaret ganska tydligt – något som har vetenskapliga bevis, är inte undertryckande och har en historia av år av återvändande användare.

När det gäller dessa rekommendationer finns det inget bättre än UNLEASHED . Det är den beprövade ledaren för testosterontillskott eftersom det fungerar på sätt som inga andra produkter gör. UNLEASHED blockerar naturligt enzymet som förhindrar att testosteron är aktivt hos äldre män, vilket möjliggör att mer naturligt testosteron frigörs. Det fungerar MED kroppen att göra vad den gör naturligt istället för att försöka ”lura” kroppen att göra mer tillfälligt testosteron eller genom att lägga till det på ett konstgjort sätt och därmed orsaka undertryckande.

Fördelarna

UNLEASHED är också den oöverträffade ledaren inom sexuell förstärkning, både när det gäller libido och erektilfunktion. Det är en trekantig arsenal av ultra-maskulinitet! Och det är därför det anses vara det främsta tillskottet bland avancerade kroppsbyggare och har fler återförsäljningsorder än andra testosteronförstärkare. Det är också på väg att snabbt bli det föredragna tilläggsvalet för män över 40 år.


Innan studier släpptes gjordes studier för att visa effekten på hur bra det ökade biotillgängliga testosteron och genomsnittet var 20%. (Några mer, andra lite mindre). En oberoende studie genomfördes av en webbplats som heter Low Testosterone Cure.Org där de använde sig av för att testa effekten av olika T-boosting-produkter under en månad. Detta var förmodligen för att diskreditera påståendena. Som förväntat gjorde de flesta produkter inget för att höja testosteronet FÖRTECKNAT, och överraskande (för dem inte för oss) ökade UNLEASHED verkligen gratis testosteron! 19,7% för att vara exakt. (Okej, en smidgeon mindre än Protein Factory testar).

Slutligen om Testofen

Ökningar i styrka rapporterades också. Och även om det pro-sexuella boostet inte “officiellt” mättes var den empiriska uppfattningen att den gör vad den säger på ett stort sätt! Just där som talar volymer. INGEN ANDRA PRODUKTER kom nära att göra vad den hävdade. UNLEASHED passerade med flygande färger. Och naturligtvis är det 100% bieffektfritt. (Om du inte anser att den extra fördelen med sänkt kolesterol är en ”biverkning”).

Kosttillskott kommer och går, och bara de starka överlever. Längs vägen kommer det alltid att finnas något som ger stora löften. Det är okej att hålla ett öppet sinne, men det är ännu bättre att bli informerad. Vidarebefordra Testofen. Och om du inte har provat UNLEASHED, gör du dig själv en bett. Beställ lite idag och känn hur det  verkligen är  att ha mer testosteron!